Bejelentés


VÍZ és ÉLET "Az vagy amit megiszol"


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Tisztelt Érdeklődő!


Köszöntünk oldalunkon és köszönjük megtisztelő bizalmát.Bizonyára Ön is azért tévedt erre az oldalra, amiért minket is el kezdett foglalkoztatni az egészséges ivóvíz gondolata.Próbálunk egészségesen étkezni, élni, de milyen az egészséges víz?


Néhány gondolat előzetesen a vízről:

 

Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.
Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el. A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.
A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.
Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és izületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.
Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat okozhat egy képernyő, vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.
Tényleg annyi vizet iszom, mint amennyi szükséges lenne?
Általában 8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen.Napi vízszükséglet: 30ml/testsúly kg.


Iszik Ön elég vizet?


Ezt könnyű megállapítani egy egyszerű állapotfelméréssel, mely a kínai hagyományos orvosláson belül, az EMC készülék alkalmazásával végzett vizsgálat, nem csak a szervezet esetleges vízhiányára mutat rá, hanem a Meridián térkép elkészítésével a teljes szervezetről kapunk átfogó képet, mely nagy segítséget ad a megelőzésre, illetve a hiányok pótlására, az egészséges életmódra. Részletek ezen a weboldalon:www.meridianclub.eu


De milyen vizet igyunk?


Palackozott vizet, kancsóval szűrt vizet, fordított ozmozissal előállított vizet, aktív szénszűrővel előállított vizet? A kérdés nem egyszerű, ezért érdemes feliratkozni 4 részből álló hírlevélsorozatunkra.


Mi 5 éve az eSpring sajtolt széntömbös/UV szűrőbetétes vízszűrőt használjuk, magunk és vásárlóink nagy megelégedése mellett.


Miért az eSpring víztisztító? Hogyan működik az eSpring?


1. UV-lámpa
A vízszűrő UV lámpája elpusztítja a vízben lévő, betegségeket okozó baktériumok és vírusok több mint 99,99%-át, tovább javítva ezzel a víz minőségét.
2. Szénszűrő
Ez az USA-ban szabadalmazott, többfokozatú szénszűrő hatékonyan képes eltávolítani a klór ízét és szagát, a lebegő részecskéket és több mint 140 féle egészségre esetleg ártalmas szennyeződést, valamint javítja a víz tisztaságát. Csere évente, vagy 5000 liter víz átfolyása után, mely egy 6 tagú család átlagos éves ivóvíz felhasználásának felel meg.

3. Világító diódás (LED) kijelző
Könnyen érthető ikonok/grafikák használata a szűrő hátralévő élettartamának és rendszerállapotának a jelzésére.
4. Önálló elektronikai modul
Egy másik eSpring technológia (és egy másik egyesült államokbeli szabadalom) a vezeték nélküli (induktív elektronikus) csatlakozás az UV-lámpa és az egység között. Ez teljesen elszigeteli az UV-lámpát az áramforrástól úgy, ahogyan az egyes mobiltelefonok külön vannak az akkumulátortól.
5. Állítható csőhosszúság
A cső hosszúsága a vízszűrő beüzemelésekor a kívánt méretre alakítható, és a telepítési igény szerint levágható.
6. Kompakt terelőszelep
A kompakt egység a legtöbb csaptelepre könnyen felszerelhető.


Tanúsítás
Az eSpring Víztisztító Rendszer volt az első olyan víztisztító a piacon, amely kielégítette az NSF International/ANSI mindhárom fő vízminőségi szabványainak követelményeit. Az NSF International hitelesítéséhez a víztisztító rendszert nemcsak abból a szempontból vizsgálják, hogy képes-e a szennyeződéseket a vízből eltávolítani. További öt kritériumnak kell megfelelnie:
 A szennyeződés-csökkentést az NSF International-nek kell igazolnia a saját laboratóriumaiban végzett ellenőrzés alapján.
 A rendszert szilárdan kell kialakítani, és úgy kell megtervezni, hogy megfeleljen a vízvezeték-szerelési követelményeknek.
 A reklámoknak, a szakirodalomnak és a feliratozásnak nem szabad hamis vagy félrevezető állításokat tartalmazniuk.
 A rendszer semmilyen káros anyagot nem bocsáthat a vízbe, és szigorú extrakciós vizsgálaton kell átesnie a érintkező anyagok tekintetében.
 folyamatoknak összhangban kell lenniük, és éves vizsgálatoknak kell megfelelniük.


 

További információ: www.amway.hu/markaink/espring-hu

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!